Zoek publicaties

Gevonden publicaties

Marieke C.E. Battjes-Fries, Femke A. Hoefnagels. 2021. Evaluatie van de pilot 'Een gezonde leefstijl begint bij de jeugd' in Alphen aan den Rijn.
G.K. Pot, Olga Patijn MSc, Peter Voshol. 2021. Evaluatie Groeilemniscaat voor groene langdurige zorg: een pilot project in de ouderenzorg - Eindrapportage.
Marieke C.E. Battjes-Fries, Femke A. Hoefnagels. 2021. Factsheet: De Gezonde Smikkelweek en voedseleducatie op de BSO.
G.K. Pot. 2021. Chrono-nutrition: an emerging, modifiable risk factor for chronic disease?.
G.K. Pot, Marieke C.E. Battjes-Fries, Olga Patijn MSc, Peter Voshol. 2021. Final report for ‘Reversing diabetes type 2 nutrition as medicine'.
Marieke C.E. Battjes-Fries, Femke A. Hoefnagels. 2021. Voedseleducatie binnen de buitenschoolse opvang: de 'Gezonde Smikkelweek' van Spoony.
Louise Witteman, Marieke C.E. Battjes-Fries. 2021. Gezonde voeding voor iedereen toegankelijk.
J. W. Erisman. 2020. Nature-based agriculture for an adequate human microbiome.
Edith Feskens, Iris van Damme, Arine de Ridder, Kirsten A. Berk, Ellen Blaak, Fred Brouns, Karel Bos, Ellen Govers, Peter Voshol, Hans van Wijland. 2020. Koolhydraten en insulinegevoeligheid.
Maxime Berendsen, Myrthe Boss, Marcel Smits, G.K. Pot. 2020. Chrono-Nutrition and Diet Quality in Adolescents with Delayed Sleep-Wake Phase Disorder.