Zoek publicaties

Gevonden publicaties

J. Pijlman, S. Koopmans, G. de Haan, Frank Lenssinck, K.M. van Houwelingen, J.P.M. Sanders, Joachim G.C. Deru, J. W. Erisman. 2018. Effect of feeding the grass fibrous fraction obtained from biorefinery on N ans P utilisation of dairy cows.
Herman van Wietmarschen, Yan Schroën, Victor Kallen, Marvin Steijaert, Albert A. de Graaf, B. van Ommen, Jan van der Greef. 2017. Systems biology of resilience and optimal health:integrating Chinese and Western medicine perspectives.
Johanna H. M. Stroeve, Herman van Wietmarschen, Bas H.A. Kremer, B. van Ommen, S. Wopereis. 2015. Phenotypic flexibility as a measure of health: the optimal nutritional stress response test.
Bas H.A. Kremer, Herman van Wietmarschen, B. van Ommen. 2015. Getting a Grip on Complexity: Systems Nutrition.
Jan van der Greef, Herman van Wietmarschen, B. van Ommen, E. Verheij. 2013. Looking back into the future.
W.J. van der Weijden, Machteld A.S. Huber, T.H. Jetten, P. Blom, N.D. van Egmond, L. Lauwers, B. van Ommen, A. van Vilsteren, H.H.F. Wijffels, A.J. van der Zijpp, Edith T. Lammerts van Bueren. 2012. Towards an integral approach to sustainable agriculture and healthy nutrition.
W.J. van der Weijden, Machteld A.S. Huber, T.H. Jetten, P. Blom, N.D. van Egmond, L. Lauwers, B. van Ommen, A. van Vilsteren, H.H.F. Wijffels, A.J. van der Zijpp, Edith T. Lammerts van Bueren. 2011. Naar een integrale benadering van duurzame landbouw en gezonde voeding.