Zoek publicaties

Gevonden publicaties

V. Chable, Edwin Nuijten, et al.. 2020. Embedding Cultivated Diversity in Society for Agro-Ecological Transition.
Edwin Nuijten. 2020. A more holistic approach for breeding: including quality from a value chain perspective.
Edwin Nuijten. 2019. Verdere ontwikkeling van biologisch CGO onderzoek voor biologische baktarwe.
Boki Luske, Edwin Nuijten. 2019. Diversifood: werken aan meer diversiteit in het voedselsysteem.
Edwin Nuijten. 2019. An evolutionary breeding approach to improve bread quality of spring wheat for low input organic farming systems.
Edwin Nuijten. 2019. Making the results of evolutionary breeding in spring wheat functional for farmers, using a chain perspective.
Edwin Nuijten. 2018. Eigen rassen voor eigen markt.
Edwin Nuijten, Ad Toussaint. 2018. Werkbare en concrete invulling EU-regelgeving mbt heterogeen materiaal.
Edwin Nuijten, R. Groenen. 2018. Diverse rassen voor een smaakmarkt in Noord-Brabant.
Olga Patijn MSc, Peter Voshol, Marieke C.E. Battjes-Fries, Edwin Nuijten. 2018. Health effects of ancient wheat species compared to modern wheat varieties.