Zoek publicaties

Gevonden publicaties

Marieke C.E. Battjes-Fries, Femke A. Hoefnagels. 2021. Factsheet: De Gezonde Smikkelweek en voedseleducatie op de BSO.
J.W.M. Sleiderink, Maaike van Agtmaal, Joachim G.C. Deru, Rik Leijzer, Ben Dekkers. 2021. Succes NKG in mais hangt af van perceelhistorie.
G.K. Pot, Marieke C.E. Battjes-Fries, Olga Patijn MSc, Peter Voshol. 2021. Final report for ‘Reversing diabetes type 2 nutrition as medicine'.
Goaitske Iepema, N.J. Hoekstra, R. de Goede, J. Bloem, L. Brussaard, Nick J.M. van Eekeren. 2021. Extending grassland age for climate change mitigation and adaptation on clay soils.
Marieke C.E. Battjes-Fries, Femke A. Hoefnagels. 2021. Voedseleducatie binnen de buitenschoolse opvang: de 'Gezonde Smikkelweek' van Spoony.
Louise Witteman, Marieke C.E. Battjes-Fries. 2021. Gezonde voeding voor iedereen toegankelijk.
Marieke C.E. Battjes-Fries, Femke A. Hoefnagels. 2021. Evaluatie van de pilot 'Een gezonde leefstijl begint bij de jeugd' in Alphen aan den Rijn.
Joachim G.C. Deru, N.J. Hoekstra, Maaike van Agtmaal, J. Bloem, R. de Goede, L. Brussaard, Nick J.M. van Eekeren. 2021. Effects of Ca:Mg ratio and pH on soil chemical, physical and microbiological properties and grass N yield in drained peat soil.
Machiel J. Reinders, Lilou Lieshout, G.K. Pot, Nicole Neufinger, Eva van den Broeke, Marieke C.E. Battjes-Fries, Joris Heijnen. 2020. Portioning meat and vegetables in four different out of home settings.
Sofia Gomes, Peter van Bodegom, Maaike van Agtmaal, Nadejda A Soudzilovskaia, Monique W.P. Bestman, Elza Duijm, Arjen Speksnijder, Nick J.M. van Eekeren. 2020. Microbiota in Dung and Milk Differ Between Organic and Conventional Dairy Farms.