Zoek publicaties

Gevonden publicaties

Monique W.P. Bestman, Cynthia Verwer, F. Smajlhodzic, J. Heerkens, L. Hinrichsen, C. Brenninkmeyer, V. Ferrante, A. Willett, S. Gunnarsson. 2017. Feather-pecking and injurious pecking in organic laying hens in 107 flocks from eight European countries.
Monique W.P. Bestman, Cynthia Verwer, F. Smajlhodzic, J. Heerkens, L. Hinrichsen, C. Brenninkmeyer, V. Ferrante, A. Willett, S. Gunnarsson. 2016. Feather pecking and cannibalism in 107 organic laying hen flocks in 8 European countries.
Monique W.P. Bestman, Cynthia Verwer, C. Brenninkmeyer, U. Knierim, J.T. Soerensen, L. Hinrichsen, A. Willett, K. Niebuhr, F. Smajlhodzic, P. Errari, V. Ferrante, S. Gunnarsson, F. Tuyttens, J. Heerkens. 2015. Promoting good health and welfare in organic laying hens.
Monique W.P. Bestman, Cynthia Verwer, C. Brenninkmeyer, U. Knierim, J.T. Soerensen, L. Hinrichsen, A. Willett, K. Niebuhr, F. Smajlhodzic, P. Errari, V. Ferrante, S. Gunnarsson, F. Tuyttens, J. Heerkens. 2015. Diergezondheid en welzijn van biologische leghennen. Aanbevelingen naar aanleiding van Europees onderzoek Healthy Hens..
Machteld A.S. Huber, Lucy P.L. van de Vijver, D. Nierop, H. Parmentier, H. Savelkoul, S. Coulier, S. Wopereis, E. Verheij, J. van der Greef, L.A.P. Hoogenboom. 2010. Effects of organically and conventionally produced feed on biomarkers of health in a chicken model.
L.A.P. Hoogenboom, Jan G. Bokhorst, Martin Northolt, Lucy P.L. van de Vijver, N.J.G. Broex, D.J. Mevius, J.A.C. Meijs, J. van der Roest. 2008. Contaminants and microorganisms in Dutch organic food products.
Lucy P.L. van de Vijver, L.A.P. Hoogenboom, N.J.G. Broex, J. van der Roest, Jan G. Bokhorst, Martin Northolt, D.J. Mevius, J.A.C. Meijs. 2006. Contaminants and micro-organisms in organic and conventional food products.
L.A.P. Hoogenboom, Jan G. Bokhorst, Martin Northolt, N.J.G. Broex, D.J. Mevius. 2006. Contaminanten en micro-organismen in biologische producten.