Zoek publicaties

Gevonden publicaties

T. Schouten, J. Bloem, R. de Goede, Nick J.M. van Eekeren, Joachim G.C. Deru, Marleen Zanen, W. Sukkel, D. van Balen, G. Korthals, M. Rutgers. 2018. Niet-kerende grondbewerking goed voor de bodembiodiversiteit?.
J. Kahl, Ton Baars, S. Bügel, N. Busscher, Machteld A.S. Huber, Daniel Kusche, E. Rembialkowska, O. Schmid, K. Seidel, Bruno Taupier-Letage, A. Velimirov, A. Zalecka. 2012. Organic food quality: a framework for concept, definition and evaluation from the European perspective.
Machteld A.S. Huber, E. Rembialkowska, D. Srednicka, S. Bügel, Lucy P.L. van de Vijver. 2011. Organic food and impact on human health: Assessing the status quo and prospects of research.
A. Velimirov, Machteld A.S. Huber, C. Lauridsen, E. Rembialkowska, K. Seidel, S. Bügel. 2010. Feeding trials in organic food quality and health research.
J. Kahl, G.J.H.M. van der Burgt, Daniel Kusche, S. Bügel, N. Busscher, E. Hallmann, U. Kretzschmar, A. Ploeger, E. Rembialkowska, Machteld A.S. Huber. 2010. Organic Food Claims in Europe.