Zoek publicaties

Gevonden publicaties

M. Rutgers, T. Schouten, J. Bloem, E. Buis, Wim Dimmers, Nick J.M. van Eekeren, R.G.M. de Goede, G.A.J.M. Jagers op Akkerhuis, H. Keidel, G. Korthals, C. Mulder, Esther Wattel-Koekkoek. 2014. Een indicatorsysteem voor ecosysteemdiensten van de bodem.
J. Kahl, A. Zalecka, A. Ploeger, S. Bügel, Machteld A.S. Huber. 2012. Functional Food and Organic Food are Competing rather than Supporting Concepts in Europe.
J. Kahl, Ton Baars, S. Bügel, N. Busscher, Machteld A.S. Huber, Daniel Kusche, E. Rembialkowska, O. Schmid, K. Seidel, Bruno Taupier-Letage, A. Velimirov, A. Zalecka. 2012. Organic food quality: a framework for concept, definition and evaluation from the European perspective.
Machteld A.S. Huber, E. Rembialkowska, D. Srednicka, S. Bügel, Lucy P.L. van de Vijver. 2011. Organic food and impact on human health: Assessing the status quo and prospects of research.
J. Kahl, G.J.H.M. van der Burgt, Daniel Kusche, S. Bügel, N. Busscher, E. Hallmann, U. Kretzschmar, A. Ploeger, E. Rembialkowska, Machteld A.S. Huber. 2010. Organic Food Claims in Europe.
A. Velimirov, Machteld A.S. Huber, C. Lauridsen, E. Rembialkowska, K. Seidel, S. Bügel. 2010. Feeding trials in organic food quality and health research.
O. Schmid, S. Padel, N. Halberg, Machteld A.S. Huber, M. Darnhofer, C Micheloni, Chris J. Koopmans, S. Bügel, C. Stopes, H. Willer, M. Schlüter, E. Cuoco. 2009. Strategic Research Agenda for organic food and farming.