Zoek publicaties

Gevonden publicaties

Pedro W.L. Janssen, Jan-Paul Wagenaar, Nick J.M. van Eekeren, H Antonissen. 2020. Productief kruidenrijk grasland biedt kans.
M.P. Poelman, S.C. Dijkstra, H. Sponselee, C.B.M. Kamphuis, Marieke C.E. Battjes-Fries, M. Gillebaart, J. Seidell. 2018. Towards the measurement of food literacy with respect to healthy eating: the development and validation of the self perceived food literacy scale among an adult sample in the Netherlands.
Lucy P.L. van de Vijver, J.R. Bloksma, Piet Korstanje. 2013. Die Qualität der Obstanlage zeigt sich in der Fruchtqualität.
L.A.P. Hoogenboom, Jan G. Bokhorst, Martin Northolt, Lucy P.L. van de Vijver, N.J.G. Broex, D.J. Mevius, J.A.C. Meijs, J. van der Roest. 2008. Contaminants and microorganisms in Dutch organic food products.
Lucy P.L. van de Vijver, L.A.P. Hoogenboom, N.J.G. Broex, J. van der Roest, Jan G. Bokhorst, Martin Northolt, D.J. Mevius, J.A.C. Meijs. 2006. Contaminants and micro-organisms in organic and conventional food products.