Zoek publicaties

Gevonden publicaties

Louise Witteman, Marieke C.E. Battjes-Fries. 2021. Gezonde voeding voor iedereen toegankelijk.
Marieke C.E. Battjes-Fries, Femke A. Hoefnagels. 2021. Factsheet: De Gezonde Smikkelweek en voedseleducatie op de BSO.
G.K. Pot, Marieke C.E. Battjes-Fries, Olga Patijn MSc, Peter Voshol. 2021. Final report for ‘Reversing diabetes type 2 nutrition as medicine'.
Marieke C.E. Battjes-Fries, Femke A. Hoefnagels. 2021. Voedseleducatie binnen de buitenschoolse opvang: de 'Gezonde Smikkelweek' van Spoony.
Marieke C.E. Battjes-Fries, Femke A. Hoefnagels. 2021. Evaluatie van de pilot 'Een gezonde leefstijl begint bij de jeugd' in Alphen aan den Rijn.
Annemijn Visscher, Marieke C.E. Battjes-Fries, Ondine van de Rest, Olga Patijn MSc, Mascha van der Lee, Nienke Wijma-Idsinga, G.K. Pot, Peter Voshol. 2020. Fingerfoods: a feasibility study to enhance fruit and vegetable consumption in Dutch patients with dementia in a nursing home.
G.K. Pot, Marieke C.E. Battjes-Fries, Olga Patijn MSc, Nynke van der Zijl, Hanno Pijl, Peter Voshol. 2020. Lifestyle medicine for type 2 diabetes: practice-based evidence for long-term efficacy of a multicomponent lifestyle intervention (Reverse Diabetes2 Now).
Machiel J. Reinders, Lilou Lieshout, G.K. Pot, Nicole Neufinger, Eva van den Broeke, Marieke C.E. Battjes-Fries, Joris Heijnen. 2020. Portioning meat and vegetables in four different out of home settings.
G.K. Pot, Marieke C.E. Battjes-Fries, Olga Patijn MSc, Hanno Pijl, Renger Witkamp, Marianne de Visser, Nynke van der Zijl, Maaike de Vries, Peter Voshol. 2019. Nutrition and lifestyle intervention in type 2 diabetes: pilot study in the Netherlands showing improved glucose control and reduction in glucose lowering medication.
Marieke C.E. Battjes-Fries, Olga Patijn MSc, G.K. Pot, Peter Voshol. 2019. Keer Diabetes2 Om groepsprogramma Voeding Leeft.