Zoek publicaties

Gevonden publicaties

G.K. Pot, Olga Patijn MSc, Peter Voshol. 2021. Evaluatie Groeilemniscaat voor groene langdurige zorg: een pilot project in de ouderenzorg - Eindrapportage.
G.K. Pot, Marieke C.E. Battjes-Fries, Olga Patijn MSc, Peter Voshol. 2021. Final report for ‘Reversing diabetes type 2 nutrition as medicine'.
Peter Voshol. 2020. Insulineresistentie en het aantal maaltijden.
Peter Keijzer, Floor C. van Malland MSc, Maaike van Agtmaal, Nick J.M. van Eekeren, G.K. Pot, Peter Voshol. 2020. Gezonde bodem ... gewas/vee ... voeding ... mens.
Peter Voshol. 2020. Wat weten we van postprandiale insulinefysiologie?.
Annemijn Visscher, Marieke C.E. Battjes-Fries, Ondine van de Rest, Olga Patijn MSc, Mascha van der Lee, Nienke Wijma-Idsinga, G.K. Pot, Peter Voshol. 2020. Fingerfoods: a feasibility study to enhance fruit and vegetable consumption in Dutch patients with dementia in a nursing home.
Peter Voshol. 2020. Blijven leren en communiceren.
G.K. Pot, Marieke C.E. Battjes-Fries, Olga Patijn MSc, Nynke van der Zijl, Hanno Pijl, Peter Voshol. 2020. Lifestyle medicine for type 2 diabetes: practice-based evidence for long-term efficacy of a multicomponent lifestyle intervention (Reverse Diabetes2 Now).
Edith Feskens, Iris van Damme, Arine de Ridder, Kirsten A. Berk, Ellen Blaak, Fred Brouns, Karel Bos, Ellen Govers, Peter Voshol, Hans van Wijland. 2020. Koolhydraten en insulinegevoeligheid.
Marieke C.E. Battjes-Fries, Olga Patijn MSc, G.K. Pot, Peter Voshol. 2019. Keer Diabetes2 Om groepsprogramma Voeding Leeft.