1 - 17 van 17 publicaties
Wetenschappelijk artikel
Evaporation influences on the crystallization of an aqueous dihydrate cupric chloride solution with additives (2010 | Wetenschappelijk artikel)
N. Busscher, J. Kahl, J.O. Andersen, Machteld Huber, G. Mergardt, Paul Doesburg, M. Paulsen, A. Ploeger
Standardization of the biocrystallization method for carrot samples (2010 | Wetenschappelijk artikel)
Machteld Huber, J.O. Andersen, J. Kahl, N. Busscher, Paul Doesburg, G. Mergardt, S. Kretschmer, A. Zalecka, A. Meelursarn, A. Ploeger, L. Nierop, Lucy van de Vijver, Erik Baars
Standardization and validation of the Visual Evaluation of Biocrystallizations (2010 | Wetenschappelijk artikel)
Standardization of the Steigbild Method (2010 | Wetenschappelijk artikel)
First tests of standardized biocrystallization on milk and milk products (2009 | Wetenschappelijk artikel)
Biocrystallisation and Steigbild (2007 | Wetenschappelijk artikel)
Boek(sectie)
Inventarisation LBI crystallisation work 2002-2009 (2009 | Boek(sectie))
Flyers en factsheets
Biocrystallisations - Goat Milk (2008 | Flyers en factsheets)
Kwaliteit in beeld: Voedingskristallisaties (2006 | Flyers en factsheets)
Rapport
Biocrystallisations - Milk treatments (2007 | Rapport)
Processing of apple juice, a pilot study. (2007 | Rapport)
Biocrystallisation Milk und Frischkäse (2007 | Rapport)
Congres bijdragen
Lucy van de Vijver, Machteld Huber, Paul Doesburg, J.H. Nielsen, G. Wyss, J.R. Bloksma, Ruth Adriaansen-Tennekes, Anna Diveky-Ertsey, Christine Hoefkens, Sonya G. Ivanova-Peneva, Daniel Kusche, Silvana Manasievska-Simiae, Magorzata Sikora, Katarz
Measuring food quality: concepts, methods and challenges (2007 | Congres bijdragen)