1 - 44 van 44 publicaties
Congres bijdragen
Rapport
Flyers en factsheets
Factsheet: Voedseleducatie in het speciaal onderwijs (2024 | Flyers en factsheets)
Gezond en duurzaam voedsel voor mensen in armoede (2024 | Flyers en factsheets)
Eten van groente en fruit stimuleren bij jonge kinderen via kinderdagverblijven (2022 | Flyers en factsheets)
Behoeftepeiling voedseleducatie in het speciaal (basis)onderwijs (2021 | Flyers en factsheets)
Gezonde voeding voor iedereen toegankelijk (2021 | Flyers en factsheets)
Factsheet: De Gezonde Smikkelweek en voedseleducatie op de BSO (2021 | Flyers en factsheets)
Wetenschappelijk artikel
Machiel J. Reinders, Lilou van Lieshout, G.K. Pot, Nicole Neufinger, Eva van den Broeke, Marieke Battjes-Fries, Joris Heijnen
Portioning meat and vegetables in four different out of home settings (2020 | Wetenschappelijk artikel)
Annemijn Visscher, Marieke Battjes-Fries, Ondine van de Rest, Olga Patijn MSc, Mascha van der Lee, Nienke Wijma-Idsinga, G.K. Pot, Peter Voshol
Fingerfoods: a feasibility study to enhance fruit and vegetable consumption in Dutch patients with dementia in a nursing home (2020 | Wetenschappelijk artikel)
Vakblad artikel
Voedselwijs in het (v)so (2024 | Vakblad artikel)