1 - 12 van 12 publicaties
Brochure
Congres bijdragen
Can Functional Food and Organic Food be Supporting Concepts in Europe? (2013 | Congres bijdragen)
Wetenschappelijk artikel
Functional Food and Organic Food are Competing rather than Supporting Concepts in Europe (2012 | Wetenschappelijk artikel)
Evaporation influences on the crystallization of an aqueous dihydrate cupric chloride solution with additives (2010 | Wetenschappelijk artikel)
N. Busscher, J. Kahl, J.O. Andersen, Machteld Huber, G. Mergardt, Paul Doesburg, M. Paulsen, A. Ploeger
Standardization of the biocrystallization method for carrot samples (2010 | Wetenschappelijk artikel)
Machteld Huber, J.O. Andersen, J. Kahl, N. Busscher, Paul Doesburg, G. Mergardt, S. Kretschmer, A. Zalecka, A. Meelursarn, A. Ploeger, L. Nierop, Lucy van de Vijver, Erik Baars
Standardization and validation of the Visual Evaluation of Biocrystallizations (2010 | Wetenschappelijk artikel)
Standardization of the Steigbild Method (2010 | Wetenschappelijk artikel)
J. Kahl, Geert-Jan van der Burgt, Daniel Kusche, S. Bügel, N. Busscher, E. Hallmann, U. Kretzschmar, A. Ploeger, E. Rembialkowska, Machteld Huber
Organic Food Claims in Europe (2010 | Wetenschappelijk artikel)
First tests of standardized biocrystallization on milk and milk products (2009 | Wetenschappelijk artikel)