Stage lopen

Meewerken aan duurzaamheid

  Stagiairs en onderzoekers samen in het veld in Groningen
     Stagiairs en onderzoekers samen in het veld in Groningen

Wij bieden geregeld stageplaatsen en afstudeerplekken. Je kunt reageren op openstaande stagemogelijkheden, maar zeker ook met je eigen voorstel komen. Vooral op het gebied van plantenteelt, plantenveredeling, veehouderij en bodem, alsmede leefstijl, vitaliteit en gezondheid verwelkomen we nieuwe initiatieven. Onze stagiairs en afstudeerders zijn afkomstig van een HAS, Wageningen UR of andere universiteiten en instellingen.

Wij bieden een kleine vergoeding voor de stage en deze is gelijk ongeacht opleidingsniveau of studiejaar omdat je in het onderzoek aan de slag kunt en veel vrijheid hebt. Natuurlijk vragen we ook handjes bij sommige grote klussen, maar je bent als stagiair bij het Louis Bolk Instituut geen goedkope werkkracht. Je bent onderdeel van een onderzoeksfamilie waarin jij je kunt ontwikkelen en kan kijken of het werk dat onze onderzoekers doen bij je past. Wij kijken graag of je potentie hebt zodat we je direct na je stage of later als de kans zich voor doet kunnen aantrekken als onderzoeker.

Actuele stageplaatsen

Vacature: Stagiair(e) Sociale Wetenschappen / Gezondheidswetenschappen

Meer informatie

Blijf op de hoogte van interessante (stage)mogelijkheden door ons te volgen op LinkedIn en X. Vragen over stageplaatsen kun je stellen via solliciteren@louisbolk.nl.